رد شدن به محتوای اصلی

دسترسی به منابع اینترنتی قابل دسترسی دانشگاه بیرجند از خارج دانشگاه

ترم بهمن سال 90 به پایان رسیده و بیشتر دوستان این روزها راهی خانه‌هایشان می‌شوند.
اما مشکلی که دوستان با اون مواجه هستند این است که تابستان نیز برایشان فصل کار است و برای انجام تحقیقاتشان به منابع و مقالاتی که از داخل دانشگاه به آن‌ها دسترسی داشتند نیاز دارند. اما دیگر از اینترنت دانشگاه استفاده نمی‌کنند و دسترسی به این منابع فقط با آی پی دانشگاه ممکن است.
راه حل چیست؟ خوشبختانه مسئولین دانشگاه به فکر این مسئله بوده‌اند و راه حلی را برای آن قرار داده‌اند که در ادامه روش استفاده از آن را برایتان توضیح می‌دهم.

ابتدا از طریق آدرس http://www.birjand.ac.ir وارد سایت دانشگاه بیرجند شوید.
سپس از منوی قسمت بالای سایت، گزینه‌ی «خدمات وب» و «دانلود کانکشن وی پی ان جهت استفاده نشریات الکترونیکی» را مانند شکل زیر انتخاب کنید.


با انتخاب این گزینه فایلی شروع به دانلود شدن می‌کند. آن را در مکان مناسبی ذخیره کرده و از حالت فشرده خارج نمایید.
در این صورت، مانند شکل زیر دو فایل خواهید داشت که با توجه به 64 بیت یا 32 بیت بودن نسخه‌ی ویندوزتان، فایل مربوطه را اجرا نمایید.

با اجرای فایل پنجره‌ای ظاهر می‌شود که در آن باید کلمه‌ی "Yes" را انتخاب نمایید.


پس از انتخاب گزینه‌ی "Yes"، برنامه شروع به نصب شدن می‌کند و در نهایت از شما می‌پرسد که می‌خواهید برنامه در اختیار چه کاربرانی باشد. طبق نیازتان گزینه‌های مربوطه را انتخاب کرده و روی دکمه‌ی "OK" کلیک کنید.



پس از پایان کار نصب، پنجره‌ی اتصال به وی پی ان دانشگاه ظاهر می‌گردد. در صورتی که این پنجره ظاهر نشد، از لیست "Network Connections" ویندوز می‌توانید به آن دسترسی پیدا کنید.
در این پنجره، مانند شکل زیر، گزینه‌ی "Properties" را انتخاب نمایید.


در پنجره‌ی طاهر شده، مطمئن شوید که گزینه‌ی "I am already connected to the Internet" انتخاب شده باشد (شکل زیر) و روی "OK" کلیک کنید.

حال به پنجره‌ی قبلی باز می‌گردید. در این پنجره مشخصات خود از قبیل نام کاربری و رمز عبور اکانت اینترنت دانشگاهتان را طبق شکل وارد کرده و روی "Connect" کلیک کنید. برای چلوگیری از ورود اطلاعات برای هر بار اتصال می‌توانید گزینه‌ی "Save Password" را تیک بزنید.


در صورت زدن گزینه‌ی "Connect" کامپیوتر شما به وی پی ان دانشگاه بیرجند متصل خواهد شد و به تمامی مقالاتی که در دانشگاه می‌توانستید از آن‌ها استفاده کنید دسترسی خواهید داشت.
لطفا دقت کنید که در زمانی که با استفاده از این وی پی ان به دانشگاه متصل هستید، اکانت اینترنت شما کم خواهد شد. در نتیجه پیشنهاد می‌شود فقط برای دانلود مقالات به آن متصل شوید و پس از اتمام کارتان آن را قطع کنید.

امیدوارم این پست برای شما مفید بوده باشد.

با آرزوی موفقیت شما در تحقیقاتتان

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

صخره‌نورد خسته

حس صخره‌نوردی رو دارم که با گرفتن دیواره و سنگ‌ها خودش رو به بالاهای صخره رسوند ولی دیگه رمقی برای گرفتن دیواره براش نمونده بود. تمام نگاهش به این بود که شاید یک ریسمان اون بالاها پیدا کنه که بتونه بهش چنگ بزنه ولی یهو یه سنگ از بالا زدن تو صورتش و پرتش کردن پایین!

در استفاده از اعداد اعشاری در MATLAB دقت کنید

اگه جزء افرادی هستین که با نرم‌افزار MATLAB سر و کار دارین، حتما این مطلب رو بخونین تا به مشکلی که حدود یک ماه وقت من رو الکی گرفت بر نخورین. یک ماهی بود که من از برنامه‌ای که نوشته بودم جواب دلخواهم رو نمی‌گرفتم. تو برنامه متغیری بود که مقدارش به صورت اعشاری زیاد می‌شد و بعد با عدد ۱ مقایسه می‌شد که اگر مقدارش ۱ شده باشه یک سری دستورات اجرا بشه. ولی اون دستورات هیچ‌وقت اجرا نمی‌شدن و چون برنامه حجمش کمی زیاد بود، پیدا کردن این که مشکل از اجرا نشدن این قسمته تا وقتی که برنامه رو کاملا دقیق دیباگ نکردم معلوم نشد. قضیه از این قراره که اعداد اعشاری و صحیح برای MATLAB متفاوت هستن. در واقع جواب کد زیر در MATLAB برابر یک نخواهد شد و مقدار صفر رو برمی‌گردونه: (0.1 + 0.1 + 0.1 + 0.1 + 0.1 + 0.1 + 0.1 + 0.1 + 0.1 + 0.1) == 1 دلیلش هم اینه که MATLAB جواب اون جمع رو به صورت یک عدد اعشاری می‌شناسه (1.0000) و این عدد اعشاری نسبت به عدد صحیح ۱، یک بیت اضافه داره و در نتیجه این دو مقدار برای MATLAB برابر نخواهند بود. راه حل این مشکل استفاده از کدی مانند کد زیر است: (0.1 + 0.1 + 0.

دوستانی بهتر از آب روان

یکی دو هفته‌ی سخت برای خانواده‌ی ما گذشت. تو این مدت فهمیدم مردم چقدر مهربون و خوبن. درسته که ما تو این شهر به ظاهر غریبیم ولی دوستانی داریم که از فامیل به ما نزدیک‌ترن. دوستانی که دل‌هایی به بزرگی دریا دارن و محبتی به اندازه‌ی تمام دنیا و به قول سهراب، دوستانی بهتر از آب روان. من خودم هیچ‌وقت نتونستم اینطوری باشم. این جور وقت‌ها آدم بد بودن خودش رو کاملا احساس می‌کنه. این که افرادی بی دریغ به تو محبت کنن و زندگیشون رو برای راحتی تو دشوار کنن نشون می‌ده که چقدر دل‌های بزرگی دارن. باور کن آدمای خوب تو این دنیا خیلی زیادن. اگر گاهی این مسأله رو فراموش می‌کنیم شاید از تنگ نظری و بد بودن خودمون باشه. از همه‌ی شماها به خاطر محبت‌هاتون ممنونم. ای کاش من هم بتونم مثل شما باشم...